Contact: 0758-05-00-55
Strada Jean Monnet nr. 47, Bucuresti. Vezi harta
acasa Acasa -> Meniu -> Cabina Aemotio

Cabina Aemotio

Cabina Aemotio

Aemotio Spa combina o varietate de experiente multisenzoriale: patul cu apa incalzit, baie de aburi cu aromoterapie, cromoterapie, vibromasaj, masaj in ploaie sub dusul Vichy si lumina infrarosie. La care vin se sa adauge mainile dibace ale unui terapeut experimentat.

Aemotio Spa tripleaza capacitatea unei cabine spa obisnuite, deoarece ea devine locatia perfecta pentru tratamente complexe si complete: relaxare, anti-celulita, drenaj, slabire, tonifiere, impachetari, scruburi, masaje corporale si faciale.

 

Cabina AEMOTIO
 • Masaj cu uleiuri esentiale
un masaj de relaxare de poveste, potentat de calitatile uleiurilor esentiale.  Contam pe proprietatile si aromele uleiurilor ca sa va  alintam spatele, mainile si picioarele. Un masaj aromoterapeutic alunga stresul si face viata mai frumoasa. Menta, scortisoara, portocale, lamaie, eucalypt, rozmarin, busuioc, tiare…si lumea de senzatii este nesafarsita.
 • Masaj relaxare sub dush Vichy

-  este un duo de success – un masaj de relaxare realizat in ploaia dusului Vichy. Mai exact, vorbim deun dus cu  5-7 capete, care efectueaza un masaj corporal prin presiunea excercitata de apa. Terapeutul modifica manual presiunea apei

 • Gomaj

Folosit de secole, gomajul corporal este o metoda eficienta de exfoliere si curatare in profunzime a pielii. Pe langa rehidratare, acest tratament ofera si luminozitate, catifeleaza  si netezeste epidermul.  Este antioxidant, previne imbatranirea  si reface epiderma.

 • Sauna

Sauna nu numai ca induce o stare de relaxare profundă. Dar are si efecte terapeutice dovedite. Pe langa detoxifierea organismului, acest ritual stimuleaza imunitatea, combate stresul si oboseala, si are efecte acti anging.

Sauna este recomandata persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca metabolismul. Sau celor care doresc o stimulare a axului endocrin.          

 • Masaj cu spuma

Masajul cu spuma se realizeaza la cabina Aemotio. Este o modalitate excelenta de relaxare, dar si de ingrijire a pielii. Spuma provine dintr-un sapun natural. Pielea este hranita si hidratata, iar corpul pe deplin relaxat.

 • Drenaj Limfatic

Drenajul limfatic manual este o terapie ce are ca principal scop eliminarea toxinelor din organism. Procedeul consta intr-un preso-masaj prin care se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici. Acesta este indicat in afectiuni circulatorii, nevralgii dar si in probleme precum insomnia, migrenele sau celulita. Realizarea manuala a drenajului este foarte importanta pentru pacient, deoarece fiecare are particularitatile lui: edemul limfatic este mai mare sau mai mic, mai nou sau mai vechi, dureros sau nedureros. Poti face sedinte de drenaj limfatic si cu rol preventiv.

 • Impachetare Alge- DETOX SPA

Impachetarile cu alge sunt extrem de benefice pentru organism.  Acestea detoxifiaza pielea prin extragerea substantelor toxice si a impuritatilor. Topesc si elimina tesutul adipos, reduc considerabil gradul de celulita.  Stimuleaza circulatia, tonifica si dau fermitate pielii.

Laminaria Digitata, ingredientul principal al acestei impachetari, confera o intensa actiune biologica la nivelul receptorilor B din celula grasa si regleaza metabolismul lipidelor. Un alt atuu al alegelor: blocheaza procesul de lipogeneza.

 • Impachetare PARANESI

Impachetarea Paranesi este un intreg ritual ce include gomaj, hidromasaj, fiola tratament, impachetare cu parafina, sauna, si aplicarea de crema anticelulitica. Acesta ajuta la detoxifierea tesuturilor, la eliminarea apei din organism si la reducerea celulitei. Tratamentul reda fermitatea si elasticitatea pielii

 • Masaj relaxare cu scoici calde/reci

Masajul cu scoici calde si reci te poarta spre relaxare si echilibru interior. Alternanta temperaturilor face aceasta experienta deopotriva surprinzatoare si revigoranta. Caldura patrunde profund in tesuturi detensionand musculatura, in timp ce scoicile reci stimuleaza circulatia sangelui si a limfei. Aceste beneficii sunt dublate si de cele ale cabinei Aemotio Spa care gazduieste terapia. Este un sistem wellenss unic in Romania, care iti ofera o experienta multisenzoriala. Atingerea terapeutului este dublata de aromoterapie si cromoterapie. Astfel, te vei bucura de un ritual spa desavarsit.

 • Tratament Relax Feet

Energizare rapida. Cu totii o dorim atunci cand ne simtim picioarele obosite.  Mersul pe jos te-a epuizat in ultima vreme? Nici statul la birou nu prea iti prieste? Ai nevoie de putina revigorare. Iar Tratamentul Relax Feet  poate sa faca asta. Picioarele tale se vor  incarca de energie. In cateva minute!

 • Detox Back Massage

Detox Back Massage este o modalitate excelenta de eliminare a tensiunilor musculare cronice. Decontractureaza musculatura spatelui si ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Este o forma de terapie recomandata persoanelor stresate si care stau mult timp in pozitii necorespunzatoare. Relaxeaza in profunzime si restabileste circulatia sanguina si limfatica deficitara.

 • Tratament Signature Synergy  

Este tratamentul semnatura al spa-ului nostru. Include gomaj, dus Vichy, masaj cu spuma si o sedinta la sauna. Este un ritual foarte relaxant pentru spirit si corp dar si cu beneficii pentru piele. Gomajul ofera si luminozitate, catifeleaza si netezeste. Este antioxidant, previne imbatranirea  si reface epiderma. Masajul cu spuma hraneste si hidrateaza pielea. La final intreg corpul este pe deplin relaxat.

 

Cabina AEMOTIO
Masaj cu uleiuri esențiale 30 min 75 ron
Masaj cu uleiuri esențiale 1h: hidromasaj, masaj 150 ron
Masaj cu uleiuri esențiale 1h 30 min 225 ron
Masaj cu uleiuri esențiale 2h 270 ron
Masaj relaxare sub duș Vichy 160 ron
   
Gomaj 30’: gomaj, hidromasaj 80 ron
Sauna 30’ 80 ron
Masaj cu spumă 30 min 80 ron
Masaj cu spumă 1h: hidromasaj, masaj cu spumă 160 ron
Drenaj Limfatic 30 min (manual) 70 ron
Drenaj Limfatic 1h: hidromasaj, drenaj limfatic(manual) 140 ron
Tratament Gomant 1h 30’: gomaj, hidromasaj,masaj 60’ 200 ron
   
Împachetare Alge– DETOX SPA 1h:
gomaj, hidromasaj, impachetare gel+ alge, sauna 20’,
hidromasaj, aplicare cremă anticelulitică
250 ron
Împachetare PARANESI 1h: gomaj, hidromasaj,
fiola tratament, impachetare părafina, sauna 20’,
hidromasaj, aplicare cremă anticelulitică
250 ron
Masaj relaxare cu scoici calde/reci 160 ron
Tratament Relax Feet 80 ron
Detox Back Massage 80 ron
Tratament Synergy (gomaj, dus Vichy,
masaj cu spumă, saună) 2h
300 ron

 

<< Inapoi la Terapii Corporale

Din aceeasi categorie

Promotii

Ne gandim mereu la voi. La cum sa va fie bine. De aceea impachetam serviciile noastre cat mai frumos, le facem mai atractive si mai usor de pus in practica. Asa am inventat PROMOTIILE.

promotii

Ultimele Noutati

bravo tube