Contact: 0758-05-00-55
Strada Jean Monnet nr. 47, Bucuresti. Vezi harta
acasa Acasa -> Meniu -> Cabina Angel of Water

Cabina Angel of Water

Cabina Angel of Water

Azi e fashion sa faci detox. E de actualitate sa te ocupi de tine si de purificarea organismului tau, insa e si mai bine sa te decizi sa intreprinzi o astfel de actiune pentru trupul si sufletul tau.

Te plangi des de dureri de cap? De alergii, constipatie si  metabolism incetinit? Te macina oboseala, celulita si gripa te ataca din ce in ce mai des? Atunci e cazul sa te intorci catre tine si sa iti acorzi o pauza. Apa e un miracol viu. Istoria vindecarilor cu apa e veche, iar purificarea colonului dateaza de peste 3000 de ani. La Synergy Day Spa, ai parte de cea mai discreta si confortabila sedinta de colonhidroterapie. Angel of Water. Este cel mai avansat sistem medical pentru o experienta de detoxifiere eficienta. Este o  metoda blanda, prin care se curata intreaga suprafata a intestinului gros. Cum?  Cu ajutorul infuziei de apa purificata si dezinfectata in colon via rectum, la o temperatura si presiune optime. In cadrul sedintelor de hidrocolonterapie, ai parte de intimitate. Metoda este neasistata si foarte igienica. Instrumentele ce intra in contact cu pacientul sunt de unica folosinta, eliminand orice posibilitate de contaminare.

Cabina Angel of Water
Tratament colonhidroterapie 45 min 350 ron

 

<< Inapoi la Terapii Corporale

Din aceeasi categorie

Promotii

Ne gandim mereu la voi. La cum sa va fie bine. De aceea impachetam serviciile noastre cat mai frumos, le facem mai atractive si mai usor de pus in practica. Asa am inventat PROMOTIILE.

promotii

Ultimele Noutati

bravo tube